Sølvringer

Nedenfor kan du kjøpe ringer i ekte sølv. Velg blant ringer i flerpakning, i forgylt sølv og ringer med forskjellig dekor. Glitters ekte sølvsmykker består av 925 sterlingsølv, og noen er også belagt med 18K gull.

Filtrer
Farge
blå blå grå grå gull gull hvit hvit sølv sølv
Storlek
Tynn ring i ekte sølv
Ekte sølv
159 kr
Sølvring, Tiara
Ekte sølv
199 kr
V-formet ring i ekte sølv
Ekte sølv
249 kr
Sølvring med glassteiner
Ekte sølv
299 kr
Tvunnet ring i ekte sølv
Tvunnet ring i ekte sølv
Ekte sølv
199 kr
Ring med stjerne og måne
18 K gullbelagt
ekte sølv
fra 249 kr
Ring med en buktende slange
Ekte sølv
fra 249 kr
Viser 1- av produkter
Viser 1-28 av 28 produkter

SØLVRINGER

Sølvringer til damer

Bli kjent med Glitters utvalg av ringer i ekte sølv som er perfekt å bruke alene for en stilig look, eller sammen med andre ringer. Vi har rimelige sølvringer i ulike design og dekorative mønstre og Cubic Zirconia steiner. For deg som foretrekker gull fremfor sølv, har vi sølvringer med 18 karat gullbelegg. Alle våre ekte sølvsmykker er stemplet 925 og er perfekt for deg med nikkelallergi. Her kan du kjøpe den perfekte sølvringen å gi i presang, eller komplettere looken på en pen ring til en date eller kveld på byen.

Når sølvringene skimrer på hendene dine, er det ikke bare smykker du bruker, du gir uttrykk for en følelse og en stil. Sølvringer har inngått i kvinners smykkeskrin i årtusener, og fortsatt er de en favoritt hos moderne kvinner. Hva enten du leter etter en enkelt modell i minimalistisk design eller en pyntet, iøynefallende kreasjon, finnes det en sølvring for enhver kvinne, enhver anledning og ethvert humør.

Hver kvinne er unik, og det er stilen hennes også. Sølvringer for damer har mange stiler, former og størrelser for å passe til enhver kvinnes personlige smak. Fra diskret bånd til skimrende ringer med Cubic Zirconia, fra moderne geometriske former til klassiske hjerter og blomster, fra glatte, skinnende overflater til teksturerte – mulighetene er uendelige.

Sølv symboliserer renhet, klarhet og bestandighet. Det er et materiale som holder seg over tid og tåler å bli brukt hver dag. Derfor er en sølvring en perfekt gave til deg selv eller til en som står ditt hjerte nær.

Ringer i ekte sølv – En investering i kvalitet og holdbarhet

Alle våre smykker i ekte sølv er merket med et 925-stempel. Når du kjøper en ring i ekte sølv, investerer du i et smykke som vil holde seg lenge. Ekte sølv, også kjent som sterling-sølv, består av 92,5 % sølv og 7,5 % andre metaller. Det er en legering gjør sølv sterkere og mer holdbart, samtidig som det beholder sin vakre glans og farge. En ring i sterling-sølv kan brukes daglig og blir bare vakrere med tiden.

Hos Glitter finnes det noe for alle. Vårt sortiment av sølvringer er utvalgt med omhu for å tilby deg det beste innen kvalitet, design og pris. Vi har ringer i alle størrelser, fra de mest diskret til de mest iøynefallende, slik at du kan finne den perfekte ringen som uttrykker din stil og personlighet. La hendene dine fortelle din historie med en sølvring fra. Glitter.se

Ringstørrelse – Mål det enkelt selv

Mange er usikre på hvilken ringstørrelse de har, fordi ringen kan passe på en finger, men være for stor for på annen. Ringene hos Glitter kommer vanligvis i størrelsene 16–20, men er du usikker på størrelsen din kan du enkelt måle det hjemme ved hjelp av vår størrelsesguide for ringer.
Logg inn
Velg land
SWE NOR DEN FIN

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.