Medlemsvilkår

Vilkårene nedenfor gjelder for Glitters medlemsklubb, som er et lojalitetsprogram utarbeidet av Glitter International AB ("Glitter") med organisasjonsnummer 556759-9914 og adresse Peter Myndes Backe 12, 118 46 Stockholm. Ved å registrere deg som medlem godtar du våre medlemsvilkår.

Medlemsklubben er et lojalitetsprogram der du får rabatter og andre fordeler, samt generelle og personlige tilbud basert på dine preferanser. Hvis du velger å bli medlem, behandler vi dine personlige opplysninger slik at vi kan tilby deg alle fordelene ved å være medlem. Du kan lese mer om hvordan vi behandler dine personlige opplysninger, i våre personvernregler, som du finner på nettsidene våre. Les gjennom medlemsvilkårene nedenfor og våre personvernregler før du blir medlem, slik at du vet hva det betyr å være medlem, og på hvilken måte vi kommer til å behandle dine personlige opplysninger.

Medlemskap

Medlemskapet hos Glitter er kortløst og gratis, og gjelder i alle våre butikker og på glitter.no. Medlemskapet, som er personlig og ikke kan overføres, er tilgjengelig for personer som er 16 år eller eldre. Du kan bare ha ett (1) Club Glitter-medlemskap, og medlemsfordelene gjelder for kjøp til egen husholdning. Du kan bli medlem i alle butikkene våre, på glitter.no, via SMS eller via vår kundeservice.

Medlemskapet kan knyttes til en personlig innloggingsfunksjon som du selv oppretter, og som for eksempel lar deg lagre favoritter på glitter.no. Som innlogget får du også tilgang til "Min side" med relevante produktanbefalinger, spesifikke fordeler og medlemstilbud. På Min side kan du også se kjøps- og betalingshistorikk for dine kjøp på nettet. Når du handler på glitter.no, registreres kjøpet ditt som et medlemskjøp ved at du først logger deg inn på Min side. Det er også som innlogget du kan benytte deg av ulike medlemstilbud.

Fordeler, tilbud og kommunikasjon

Som medlem hos oss får du direktemarkedsføring og informasjon om tilbud, fordeler, rabatter, inspirasjon og informasjon i form av nyhetsbrev og SMS. Du kan også få personlig tilpassede tilbud og produktanbefalinger eller lignende via e-post og digitale kanaler basert på kjøpshistorikken din.

Du kan når som helst oppdatere kontaktinformasjonen din på Min side. Vær imidlertid oppmerksom på at vi ikke kan bistå med begrensninger eller endringer når det gjelder sosiale medier. I slike tilfeller må du selv endre innstillingene for hver respektive konto. Du kan når som helst melde deg av videre kommunikasjon ved å kontakte: customerservice@glitter.no.

Behandling av personopplysninger

På Glitter beskytter vi personvernet ditt og er nøye med å følge gjeldende personvernlover. Glitter International AB er ansvarlig for personlige opplysningene vi behandler om deg. Glitter behandler dine personlige opplysninger og kontaktinformasjon med det formål å gi deg enda bedre service og tilbud. Basert på informasjonen vi samler inn om deg, for eksempel kjøp- og klikkhistorikk, alder og bosted, gjør vi en analyse på individuelt eller aggregert nivå. Kunnskapen fra analysen kan ligge til grunn for kommunikasjonen vår med deg og hvilke tilbud, fordeler og informasjon du mottar fra oss. De kan også danne grunnlag for beslutninger om produktsortiment og om hvordan vi utvikler lojalitetsprogrammet eller Min side på glitter.no.

Våre analyser, som innebærer at vi utfører ulike typer behandlinger av dine personlige opplysninger, er nødvendige for å oppfylle vår og din legitime interesse (på juridisk grunnlag) av å vurdere, utvikle og forbedre våre tjenester, produkter og systemer for kundene som gruppe. Først og fremst samler vi inn informasjon direkte fra deg, men for å sikre at vi har riktig adresseinformasjon, kan vi komme til å sjekke informasjonen opp mot offentlige registre. Vi lagrer opplysningene til medlemskapet avsluttes.

Glitter International AB kommer ikke til å utlevere dine personlige opplysninger til selskaper som ikke er heleid av Glitter International AB, i den grad de ikke er partnere av Glitter International AB, med unntak av behandling på vegne av Glitter International AB, for eksempel for trykk eller distribusjon. Glitters fullstendige personvernregler finner du på glitter.no. Der finner du informasjon om Glitters behandling av personlige opplysninger, formålet med behandlingen, og om hvordan Glitter jobber med personvern for å sikre at våre kunders og medlemmers personlige opplysninger håndteres med den største respekt og forsiktighet. Hvis du har spørsmål om hvordan vi håndterer dine personlige opplysninger, ber vi deg sende en e-post til customerservice@glitter.no.

Gyldighet og avslutning

Ved å registrere deg som medlem godtar du våre medlemsvilkår og at vi kontakter deg i henhold til vilkårene. Vilkårene kan bli oppdatert, og du vil alltid finne den nyeste versjonen av vilkårene på glitter.no.

Medlemskapet ditt gjelder inntil videre, men du kan når som helst selv velge å avslutte det. Hvis du ønsker å si opp medlemskapet ditt, kan du gjøre dette ved å sende en e-post med navn, adresse og kontaktinformasjon til: customerservice@glitter.no. Medlemskapet kan også bli avsluttet automatisk eller manuelt dersom medlemskapet ditt har vært inaktivt i 36 måneder eller mer.

Glitter International AB forbeholder seg også retten til å sperre medlemskapet ditt i tilfelle misbruk eller mistanke om misbruk. 

Endringer i medlemsvilkårene

Glitter International AB forbeholder seg retten til å endre vilkårene for Club Glitter, og du anses som informert når endringen har blitt kommunisert til deg via e-post eller på nettstedet glitter.no

Force Majeure

Glitter er ikke ansvarlig for skader som skyldes lovendring, myndighetstiltak, krigshendelse, streik, blokade, boikott, lockout eller lignende forhold. Forbeholdet vedrørende streik, blokade, boikott og lockout gjelder selv om Glitter selv tar eller er gjenstand for slike konflikttiltak. Glitter plikter heller ikke å kompensere for skader som oppstår i tilfeller der Glitter har vært normalt aktsom.

Kontaktopplysninger

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du vil vite mer om hvilke personlige opplysninger vi har registrert om deg, og hvordan vi bruker dem, eller dersom du vil endre eller rette opplysningene dine. Du når oss lettest via kontaktskjemaet på nettsidene våre eller ved å sende en e-post til customerservice@glitter.no. Du kan også ringe oss på + 47 21 55 28 24 (hverdager kl. 9–12).

Oppdatert: 01.10.2020

Logg inn
Velg land
SWE NOR DEN FIN