Crossbody

Viser 1- av produkter
Viser 1-15 av 15 produkter

Crossbody-veske til dame

Hos oss finner du et bredt utvalg stilige crossbody-vesker som kombinerer funksjonalitet med trendy design — perfekt til alt fra hverdagslige ærend til spesielle anledninger. En crossbody-veske er kjent for sin bekvemmelighet og allsidighet, noe som gjør den til et praktisk tilbehør i alle garderober. I stedet for å henges over skulderen, går crossbody-vesken på tvers av kroppen, og sitter derfor sikkert på plass. Med justerbare og ofte avtakbare stropper gir en crossbody-veske deg friheten til å ta med de viktigste eiendelene dine på en komfortabel måte, samtidig som du holder hendene fri.

Varianter for alles smak og behov

Enten du leter etter en liten crossbody-veske som komplementerer kveldsantrekket på en elegant måte, eller en stor crossbody-veske for dager du trenger litt ekstra plass, håper vi du finner noe hos oss. Veskene våre kommer i en rekke størrelser og stiler for å passe akkurat dine behov. Kanskje du vil ha en sporty stil om dagen og en mer eksklusiv look på kvelden? Hvis du verdsetter komfort like mye som stil, kan en crossbody-veske med en bred stropp passe for deg. Disse veskene er ikke bare behagelige å bruke i lengre perioder, men gir også et moderne preg til utseendet ditt.

Crossbody-veske — en klassiker i garderoben

En svart crossbody-veske er en tidløs klassiker som aldri går av moten. Den kan enkelt matches med nesten alle antrekk, fra uformelle jeans og t-skjorter til fine kjoler. En svart crossbody-veske er derfor et must i enhver motebevisst persons garderobe.

Finn stilige crossbody-vesker hos Glitter

Enten du foretrekker å handle på nett eller i butikk, tilbyr Glitter et bredt utvalg av crossbody-vesker til damer. Oppdag utvalget vårt og finn den nye favorittvesken din, som ikke bare er praktisk og komfortabel, men som også løfter stilen din til nye høyder.
Logg inn
Velg land
SWE NOR DEN FIN

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.