Don Donna was founded in Stockholm in 1968 with the purpose of combining
Scandinavian design with fashion, function and quality, at an affordable price.

Filtrer
Kategori
Produkttype
Farge
beige beige blå blå brun brun grå grå grønn grønn gull gull hvit hvit rosa rosa rød rød svart svart
Pris
Viser 1- av produkter
Viser 1-40 av 67 produkter
1  2  Neste »

DON DONNA VESKER

Don Donna ble grunnlagt i Stockholm i 1968, og er kjent for sine vesker, lommebøker og tilbehør som kombinerer skandinavisk design, mote, kvalitet og funksjon.


Don Donna håndvesker

Velg blant håndvesker fra Don Donna i mange forskjellige farger og mønstre. Oppdag bucket bags, crossbody bags og store handlenett, eller totebags som de også kalles, i stilig og funksjonell design Don Donna totebags har du god plass til både skolen, jobben og stranden. I disse Don Donna-veskene får både datamaskin, håndkle og bøker plass. Hvis du ønsker deg en hverdagsveske som passer til alle anledninger, bør du velge en svart eller beige veske i imitert skinn. Hvis du er på utkikk etter en mer fargerik Don Donna-veske, finnes det vesker i deilig fuchsia-rosa, og for de som ønsker en litt mer luksuriøs utgave er det vesker med jacquardvevd Don Donna-logoer som gjelder.


Don Donna skuldervesker

En skulderveske er perfekt tilbehør til basisgarderoben, som enkelt kan tilpasses til flere forskjellige antrekk og anledninger. Velg mellom baguettevesker med kortere skulderremmer, som er perfekt til middager og fester, eller lengre skulderremmer som du også kan bruke som crossbody. Hvis du er ute etter en tidløs Don Donna-veske i minimalistisk design, er en klassisk svart eller beige skulderveske den perfekte basisvesken. Ønsker du en mer dekorativ veske, passer en skulderveske i farge eller med mønster, og da bør du velge Don Donnas skuldervesker med vevd mønster.


Kjøp Don Donna vesker på nettet hos Glitter.no

Hos Glitter kjøper du raskt og enkelt Don Donna-vesker på nettet. Handler du for mer enn 300 SEK, får du alltid gratis frakt og det er gratis å returnere varen til våre butikker. I tillegg til Don Donna-vesker har vi også et bredt utvalg av smykker og smykker i sterlingsølv, og annet tilbehør du kan fullføre looken med.

Logg inn
Velg land
SWE NOR DEN FIN

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.