Sølvarmbånd

Her finner du Glitters fantastiske armbånd i ekte sølv. Velg blant smale sølvarmbånd med tidløs design og dekorative armbånd i sølv med glitrende detaljer av Cubic Zirconia-steiner. Våre sølvarmbånd er av 925 sterlingsølv, men du kan også finne armbånd i 18 karat gullbelagt ekte sølv.

Filtrer
Farge
sølv sølv
Sølvarmbånd med stjerne
Ekte sølv
249 kr
Viser 1- av produkter
Viser 1-26 av 26 produkter

SØLVARMBÅND

Oppdag Glitters vakre og klassiske sølvarmbånd til dame, som passer perfekt både å bære alene for en mer stilren look eller sammen med andre armbånd for en mer statement-preget stil. Vi har rimelige sølvarmbånd med forskjellige lenker, dekorert med fine anheng eller Cubic Zirconia-steiner. For deg som foretrekker å pryde håndleddene med gull fremfor sølv, har vi sølvarmbånd med 18 karats gullbelegg. Alle våre ekte sølvsmykker er stemplet 925 og er perfekte for deg med nikkelallergi.

En klassisk sølvlenke er et must i enhver smykkegarderobe, ettersom den passer til alle anledninger og enkelt kan kombineres med andre smykker for en mer festpreget stil. Men det er også vakkert å pryde håndleddet med én enkelt armlenke, så sørg for å unne deg et armbånd i ekte sølv som varer i mange sesonger fremover og aldri går av moten.

Hvordan tar jeg best vare på sølvarmbåndene mine?

Ekte sølvsmykker har det best i lufttett emballasje, gjerne i f.eks. myke tøyposer, når de ikke er i bruk. Oppbevar helst de ekte sølvarmbåndene adskilt fra andre sølvsmykker, da de ellers har en tendens til å misfarges raskere. På den måten unngår du også at de gnisser mot hverandre og lett kan få riper.

Hvorfor misfarges det ekte sølvarmbåndet mitt?

Sølv har en tendens til å oksidere, noe som betyr at det misfarges og blir svart. Dette er en normal reaksjon som ekte sølv får av svovel. Svovel er vanskelig å unngå, siden det finnes i luften, på huden, i stoffer, i enkelte matvarer og mye annet. Hvis sølvarmbåndet ditt misfarges, kan du puse det opp igjen med sølvpuss og en sølvpusseklut. Forgylte smykker bør imidlertid ikke pusses med sølvpuss, ettersom gullbelegget kan skades og slites bort.

Hva er Cubic Zirconia?

Cubic Zirconia er en syntetisk edelstein som er produsert i et laboratorium og ligner en diamant. Den er veldig holdbar og har en vakker glans, og brukes derfor ofte i smykker som erstatning for en ekte diamant.

Hva betyr 925-stempelet?

For at sølvsmykker skal kunne kalles ekte sølv, må de bestå av minst 92,5 % sølv og ha et 925-stempel. Sterlingsølv er en blanding av sølv og kobber, der kobberet bidrar til å forsterke sølvet. Ekte sølv er i sin reneste tilstand for mykt til å brukes i smykkeproduksjon og blandes derfor med et annet metall, vanligvis kobber, for å forsterke sølvet.

Logg inn
Velg land
SWE NOR DEN FIN