Skinnhansker

Glitter tilbyr et bredt utvalg av skinnhansker for damer i flere farger og modeller. Velg mellom varmende fingervanter eller votter i ekte eller semsket skinn og med forskjellig fôr som teddy, fleece, ull eller thermolitt. Vi har også skinnhansker med bred passform og berøringsfunksjon.

Filtrer
Storlek
Viser 1- av produkter
Viser 1-10 av 10 produkter

SKINNHANSKER

Stort tilbud av ekte skinnhansker for damer

Votter eller fingervanter? Med eller uten glidelås? Semsket eller glatt skinn? Vi har et stort utvalg av ekte skinnhansker for damer som vil holde hendene dine varme samtidig som de er en flott og stilig detalj om vinteren. Alle våre hansker er laget av ekte saueskinn og gir god beskyttelse mot kulde og fuktighet. Velg mellom klassiske, enkle modeller hvor det trendy skinnet står i fokus, og modeller med dinglende detaljer som frisker opp vinterantrekket. Hvis du ønsker en mer matt look, bør du kjøpe våre stilige semskede skinnhansker. Semsket skinn er et stilrent materiale som passer til alle slags kåper og jakker. Vi har også skinnhansker med bred passform og berøringsfunksjon slik at du kan bruke mobilen med hanskene på.

Varmt fôr

Alle våre skinnhansker er fôret med teddy, fleece, ull eller thermolitt, slik at det er ekstra deilig å stikke hendene inn i hanskene. Skinnhansker med fleecefôr er bra om høsten, ullfôr er bra tidlig på vinteren og thermolitt er bra i de kaldeste vintermånedene Kjøp gjerne flere par hansker så har du hansker for hver sesong.

Slik tar du vare på skinnhanskene

For at skinnhanskene skal holde seg pene, er det viktig at du tar vare på dem på riktig måte. Oppbevar dem slik at de ikke er brettes eller skrukkes for å unngå faren for sprekker i skinnet. Hvis de likevel blir krøllete, kan du massere læret for å gjøre det glatt igjen.

Hvordan vasker man skinnhansker?

Ekte skinnhansker bør ikke vaskes i vaskemaskin fordi man risikerer at materialet blir ødelagt. Hvis du har fått flekker på dem, kan du prøve å fjerne dem ved hjelp av en lett fuktet klut. Du kan også bruke en mild såpe med høyt fettinnhold. La deretter skinnhanskene tørke på et flatt underlag.

Kjøp skinnhansker online på Glitter

Kjøp dine ekte skinnhansker til damer her hos oss på Glitter. Vi bruker slitesterke og solide materialer som varer lenge. Hos oss får du alltid gratis frakt over SEK 300 og du kan returnere produktet gratis i våre butikker Er du på jakt etter annet stilig tilbehør, har vi også et stort utvalg lekre smykker i ekte sølv og annet pent tilbehør som gjør hverdager og fester litt morsommere.
Logg inn
Velg land
SWE NOR DEN FIN