Vesker

Nedenfor finner du alle våre fantastiske vesker og bager. Enten du er ute etter en party veske, en arbeids bag eller en praktisk shopper, vi har uansett en veske som er perfekt for deg.

Filtrer
Produkttype
Varemerke
Farge
beige beige blå blå brun brun grå grå grønn grønn gull gull hvit hvit mix mix svart svart sølv sølv
Pris
Clutchveske i regnbuefarger
299 kr
Mix
Glitter x Regnbågsfonden
Vattert, grønn skulderveske med gullkjede
150 kr
Översättning
299 kr 150 kr
Vattert, hvit skulderveske med gullkjede
150 kr
Översättning
299 kr 150 kr
Vattert, beige skulderveske med gullfarget kjede
150 kr
Översättning
299 kr 150 kr
Blå jacquardvevd shoppingveske
50%
Översättning
Don Donna
499 kr 249.50 kr
Liten blå jacquardvevd shoppingveske
50%
Översättning
Don Donna
499 kr 249.50 kr
Vattert, grå skulderveske med gullfarget kjede
Vattert, grå skulderveske med gullfarget kjede
150 kr
Översättning
299 kr 150 kr
Viser 1- av produkter
Viser 1-40 av 62 produkter

Vesker

Ingenting fullfører looken din bedre enn en fin veske. Hos oss finner du både trendy vesker og klassiske favoritter. Vi har det store handlenettet, den festlige partyvesken og de trendy skulderreimveskene — slik at du kan finne vesken som matcher dine behov.

Når det kommer til mote og funksjonalitet spiller vesker en viktig rolle. Fra den praktiske crossbody-vesken til den elegante clutchvesken. Det finnes en veske for enhver anledning, stil og behov. Hos Glitter kan du utforske en verden av damevesker, med fokus på forskjellige stiler, farger og størrelser. Du vil finne noe som passer deg.

Veske til dame

Blant damevesker er det mange stiler å velge mellom. En svart veske er en tidløs klassiker som passer til alt, mens en hvit veske kan løfte et sommerantrekk til nye høyder. For de som foretrekker noe mer fargerikt, er en grønn veske en fin måte å gi garderoben litt farge på.

Våre store vesker er perfekte for arbeidsdagen eller en helgetur, mens en liten veske er ideell for kvelden eller når du bare trenger det viktigste. Et handlenett byr på god plass og passer utmerket på shoppingtur eller når du skal ha med deg ekstra ting.

Skulderreimvesker kombinerer komfort og stil, og er enkle å ha på seg hele dagen. Til mer formelle anledninger eller kveldsarrangementer er en stilig veske eller clutchveske det åpenbare valget, og de kommer i en rekke stiler og materialer.

Finn stilige vesker hos Glitter

For å finne den perfekte vesken, enten det er en crossbody-veske, et handlenett eller en hvilken som helst annen stil, er Glitter det perfekte stedet å starte. Med et bredt utvalg av vesker for kvinner, både i butikk og på nett, tilbyr vi noe for alles smak og behov. Fra klassiske sorte og hvite vesker, til mer dristige farger.

Et handlenett fra oss betyr ikke bare å finne et fint og funksjonelt tilbehør, men også å oppdage de siste trendene og designene. Enten du leter etter en ny hverdagsveske eller en elegant veske til spesielle anledninger, håper vi du finner din nye favoritt hos Glitter!
Logg inn
Velg land
SWE NOR DEN FIN

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.