Ankelkjeder

Ankellenke, ankelsmykke eller fotsmykke – kjært barn har mange navn! Fotens motstykke til armbåndet er et veldig populært smykke og passer perfekt til den kortere buksen, kjolen eller skjørtet. Her finner du vårt tilbud av det trendy vår- og sommertilbehøret, som kan fås i farget metall, ekte sølv og 18K forgylt sølv.

Dobbel fotlenke i stål med 18k gull
18 K gullbelagt
stål
199 kr
Ankellenke med perler forgylt med 18K gull
18 K gullbelagt
ekte sølv
249 kr
Ankelkjede i sølv, vridd
Ankelkjede i sølv, vridd
Ekte sølv
199 kr
Ankelkjede forgylt med 18k gull, vridd
18 K gullbelagt
ekte sølv
199 kr
Ankellenke dekorativt mønster forgylt i 18K gull
18 K gullbelagt
ekte sølv
199 kr
Viser 1- av produkter
Viser 1-28 av 28 produkter

ANKELKJEDER

En av vårens og sommerens populære trender er ankellenken, som er et smykke du fester rundt ankelen. Ankelsmykket er en svært vakker detalj, som garantert gir antrekket det lille ekstra. Når det begynner å bli varmere og anklene får titte frem, skulle det bare mangle om de ikke fikk litt oppmerksomhet etter en lang vinter under stillongs og ullsokker. Her finner du alt fra enkle lenker med forskjellige typer mønster, eller mer dekorative lenker med anheng, skjelldetaljer og steiner som glitrer i sollyset.

Har dere ankellenker i ekte sølv?

I tillegg til våre stilige ankellenker i ekte metall har vi dem også i ekte sølv og i 18 karat forgylt ekte sølv. Våre ankelsmykker i ekte sølv er i 925 sterlingsølv og kan fås som enkle lenker, men det finnes også mer dekorative varianter med Cubic Zirconia-steiner eller perlemorsperler.

Hvilken ankellenke bør jeg velge?

Hos Glitter finner du rimelige ankelsmykker med dekorative anheng eller stilrene lenker i både metall og ekte sølv. Den som vil ha en mer diskré ankellenke, kan satse på en av våre tynnere lenker, men det vanligste er å gå med flere ankelsmykker for en lag-på-lag-effekt og mer utsmykket look. Synes du det er vanskelig å matche og mikse selv, kan du finne flerpakninger med ankellenker i fine kombinasjoner.

Hva passer sammen med et ankelsmykke?

Ankelsmykker passer perfekt til kjole, skjørt, kortere bukser eller andre plagg som viser ankelen. Men det er også et smykke som kan brukes til lengre plagg som skjuler ankelen, men der ankelsmykket vises når man beveger seg eller stikker frem foten. Det finnes ingen regler. Om sommeren kan ankellenken være en fin detalj til et par nakne føtter på stranden, men også på varme dager i sandaler eller ved festligere anledninger med høye hæler. Ankelsmykker kan selvfølgelig også matches med andre smykker og er fine å kombinere med lignende designer. Sjekk gjerne vårt utvalg av armbånd og halskjeder, og se om du kan finne et smykke å matche med.

Finnes det forlengelseslenker?

Hvis ankellenken er for kort, går det an å sette på en forlengelseslenke. Besøk gjerne vår kategori med ekstra låser og se om du kan finne en forlengelseslenke i ekte sølv eller metall.Logg inn
Velg land
SWE NOR DEN FIN

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.