Skuldervesker

Vattert, grønn skulderveske med gullkjede
150 kr
Översättning
150 kr 150 kr
Vattert, hvit skulderveske med gullkjede
150 kr
Kan fås i butikk
150 kr 150 kr
Vattert, svart skulderveske med gullfarget kjede
150 kr
Översättning
150 kr 150 kr
Viser 1- av produkter
Viser 1-40 av 41 produkter

Skuldervesker

Når det gjelder å kombinere stil med funksjonalitet, er en skulderveske for kvinner en av de mest populære håndveskene. Hos oss finner du skulderreimvesker som ikke bare kompletterer antrekket ditt, men som også møter dine daglige behov. Med et mangfoldig utvalg skulderreimvesker i forskjellige størrelser, farger og materialer, er det enkelt å finne din nye favoritt.

Skulderveske for damer — en stil for enhver anledning

En svart skulderremveske er en tidløs klassiker som passer til alt. Den er perfekt til jobb, en kveld eller en dag på byen. For de som foretrekker noe større, gir en stor skulderremveske god plass til alt du trenger i løpet av dagen. På den andre siden er en liten skulderremveske et godt valg for de gangene du bare trenger det viktigste, som telefon, lommebok og nøkler.

Skulderremveske — et trendy og praktisk tilbehør

En skulderveske er ikke bare praktisk, den er også et trendy tilbehør som forbedrer alle antrekk. En brun skulderveske i kunstskinn eller en skulderveske i kunstskinn for kvinner gir et snev av eleganse og stil. Disse veskene er ikke bare stilige, men også slitesterke og eldes fint over tid.

Farge og funksjonalitet

For de som ønsker å sette litt flair til garderoben, er en hvit skulderveske et friskt og stilig alternativ. En beige skulderveske gir et nøytralt, men likevel særegent utseende, mens en grønn skulderveske kan være en leken og iøynefallende touch. Uavhengig av fargevalg er disse veskene designet for å være både funksjonelle og moteriktige.

Kjøp skulderreimvesker hos Glitter

Hos Glitter finner du skulderreimvesker som passer til alle stiler og behov. Utvalget vårt har alt fra klassiske sorte og brune farger, til mer dristige farger som grønt og hvitt. Alle skulderremveskene er nøye utvalgt for å sikre høy kvalitet og holdbarhet, samtidig som de følger de siste motetrendene. Velge riktig skulderveske kan endre hele looken og følelsen din. En velvalgt veske kan løfte et enkelt antrekk til nye høyder og uttrykke den personlige stilen din. Hos Glitter finner du vesker som er perfekte til jobb, en dag på byen eller en spesiell kveld. Med en skulderremveske fra Glitter får du ikke bare et stilig tilbehør, men også en praktisk løsning til de daglige behovene dine. Enten du er ute etter en stor eller liten veske, i skinn eller annet materiale, i sort, hvit, brun, beige eller grønn, har Glitter noe for deg!
Logg inn
Velg land
SWE NOR DEN FIN

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.