BLACK WEEK OCH BLACK FRIDAY 2023 – SMYKKER OG TILBEHØR HOS GLITTER

Få god tilbud på en rekke smykker og tilbehør under Black Friday-kampanjen vår.

BLACK WEEK OG BLACK FRIDAY 2023
Smykker og accessories hos Glitter

Få god tilbud på en rekke smykker og tilbehør under Black Friday-kampanjen vår.

Få gode Black Friday-tilbud på smykker og tilbehør

Vi har en rekke smykker og tilbehør på Black Friday-kampanjen. Benytt anledningen til å skaffe deg nye favoritter blant øredobber, halskjeder, armbånd, skinnhansker, vesker og mye mer.   

Kjøp smykker på Black Friday 
Hos Glitter finner du rimelige smykker til damer for alle anledninger, og som enkelt kan matches og kombineres med hverandre. Vi har også et stort utvalg av smykker i ekte sølv og i ekte sølv som er forgylt med 18K gull. Så benytt anledningen til å fylle på smykkeskrinet i løpet av Black Friday-kampanjen vår, og kjøp øredobber sammen med halskjeder, armbånd og ringer. Som alle kan kombineres.  

Her finner du hverdagssmykker med klassisk design som godt kan brukes hver dag, men også statement- og festsmykker med blandede materialer og farger, chunky utforminger og glitrende strassteiner av glass eller Cubic Zirconia. Kjøp ringer og armbånd og kombiner med sesongens ekte skinnhansker og strikkede sortiment på Black Friday.  

Kjøp tilbehør på Black Friday 
Black Friday kommer hvert år i slutten av november, og det er mer vanlig med kjølige dager på denne tiden av året.. Her finner du Black Friday-tilbud på varmende hansker i ekte skinn, samt strikkede votter, luer og skjerf. Vi har også et stort utvalg av vesker som er perfekte for deilige dager på byen og hårtilbehør, som hårspenner og spenner. Noen sesonger har vi også et utvalgt av myke tøfler, som er obligatoriske for koselige kvelder foran TV-apparatet eller peisen.  

Benytt anledningen til å unne deg et par hansker i ekte skinn, eller et smykke i ekte sølv, og ikke gå glipp av vårt utvalg av ekte sølvsmykker som øredobber og halskjeder på Black Friday. Det er også en flott mulighet til å kjøpe julegaver og gaver. Både til deg selv og til de du er glad i. 


*Gjelder ikke eksterne varemerker
Logg inn
Velg land
SWE NOR DEN FIN

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.