SLIK TAR DU BEST VARE PÅ SØLVSMYKKENE DINE


Sølv er et slitesterkt materiale som mørkner med tiden, på grunn av en reaksjon på hydrogensulfid og oksygen som finnes i blant annet luften, på huden, i stoffer, i parfyme og i enkelte hudkremer.

  •  Oppbevar helst sølvsmykkene adskilt fra hverandre i en lufttett pose, eller i for eksempel myke tøyposer, for å unngå misfarging og riper. 
  •  Unngå å få fuktighet, vann, parfyme og hudkrem på sølvsmykkene. Sørg for at hudkrem og parfyme har trukket ordentlig inn, og ta av smykkene når du bader eller dusjer.
  •  Fjern smuss og misfarging fra sølvsmykkene raskt og enkelt med en sølvpusseklut eller et sølvpussemiddel. Obs! Forgylte smykker bør ikke pusses med sølvpussemiddel, ettersom gullbelegget kan skades og slites bort. Fin sølvpussemiddel her.

Man kan også rengjøre smykkene med lunkent vann og et mildt vaskemiddel. Tørk sølvsmykkene forsiktig etter rengjøring med en bomullsfille, og bruk en sølvpusseklut for å få opp glansen.

EKTE SØLVSMYKKER

Vi har lang erfaring med å utvikle smykker i ekte sølv og lanserer kontinuerlig nye sølvkolleksjoner i både ekte sølv og ekte sølv som er forgylt med 18K gull.

For å kunne kalles ekte sølvsmykker må smykkene inneholde minst 92,5 % sølv. Alle våre sølvsmykker er stemplet med tallet 925, og det bekrefter at de er laget av sterlingsølv og er ekte sølvsmykker.

EKTE SØLVSMYKKER FORGYLT MED 18K GULL

Våre forgylte sølvsmykker er laget av sterlingsølv med et lag av 18 karat gull på overflaten, påført med elektrolyse. Alle våre forgylte sølvsmykker stemples med det samme 925-stempelet som vårt sterlingsølv.

Forgyllingen kan bli slitt, og smykkene blir da lysere fordi sølvet skinner gjennom gullet.Logg inn
Velg land
SWE NOR DEN FIN