Armbånd

Lenker, perler og strass Hos Glitter finner du armbånd i en mengde forskjellige varianter. Vi tilbyr alt fra trendy cuffarmbånd til klassiske armlenker og festlig strass. Velg mellom farget metall og ekte sølv.

Filtrer
Pris
18k forgylt ekte sølvarmbånd med hjerter
18 K gullbelagt
ekte sølv
299 kr
Bangle-armbånd med glassteiner i regnbuefarger
199 kr
Mix
Glitter x Regnbågsfonden
Viser 1- av produkter
Viser 1-40 av 103 produkter
1  2  3 Neste »

ARMBÅND TIL DAME

Armbånd fra Glitter er en fin detalj til håndleddet og kan enkelt matches med andre stilige armbånd og smykker. Men de fungerer også utmerket som eneste smykketilbehør for å løfte et enkelt antrekk. Hos Glitter finner du stilrene armbånd til dame og statement-armbånd både i ekte sølv og i sølv- og gullfarget metall, som passer til alle den moderne kvinnes forskjellige antrekk. Her finner du diskré armlenker av forskjellig karakter, både det klassiske anker- eller figarokjedet og mer festpregede strassarmbånd som er dekorert med glassteiner, eller trendy armringer i smale og brede modeller.

Glitters rimelige armbånd til dame er perfekte å mikse med hverandre. Match gjerne våre forskjellige armlenker med hverandre, eller kombiner dem med våre stive armringer hvis du vil pynte håndleddene litt ekstra. Hvis fantasien ikke strekker til, finner du et bredt utvalg av Glitters flerpakninger av armbånd. Velg blant miksede flerpakninger med armlenker, strassarmbånd og perlearmbånd.

Har dere armbånd i ekte sølv?

Du finner enkle og diskré sølvarmbånd til dame i vårt sortiment av ekte sølvarmbånd, men også mer dekorative med anheng og Cubic Zirconia-steiner. Våre ekte sølvarmbånd er i 925 sterlingsølv, og vi har i tillegg gullbelagte sølvarmbånd som har fått et lag av 18 karat gull.

Hvordan bør jeg oppbevare armbåndene fra Glitter?

Glitters armbånd har det aller best når de oppbevares et tørt og mørkt sted. Uansett om det er et armbånd i metall eller ekte sølv, kan du med fordel ta av deg armbåndet når du vasker deg, og la lotion og parfyme tørke før du tar på deg armbåndet igjen.

Hvordan handler jeg enklest på Glitter?

Glitter har i dag 55 butikker rundt om i landet og en nettbutikk som oppdateres med spennende nyheter hver uke. Du kan enkelt handle i nettbutikken på Glitter.no, og pakken din blir levert rett i postkassen eller til nærmeste utleveringssted. Hvis du vil handle direkte i en av våre butikker, kan du finne din nærmeste Glitter-butikk her.

Hva koster frakten?

Det er fri frakt på alle bestillinger over 300 kroner. For bestillinger under 300 kroner tar vi en fraktkostnad på 39 kroner.

Logg inn
Velg land
SWE NOR DEN FIN

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.