Solbriller

Oppdag Glitters utvalg av solbriller i forskjellige farger og modeller. Solbriller er det populære tilbehøret som enkelt setter et eget preg på antrekket og gir det et løft. Velg mellom våre forskjellige modeller av trendy, retro og klassiske solbriller i forskjellige farger og mønstre til kun 99,90 per stykk. Her finner du garantert en ny favoritt til alle årets solfylte dager!

Filtrer
Farge
beige beige blå blå brun brun grå grå grønn grønn gull gull lilla lilla mix mix rosa rosa svart svart sølv sølv
Modell
Materiale
Varemerke
Pris
Viser 1- av produkter
Viser 1-40 av 70 produkter

SOLBRILLER

Solbrillene har lenge vært et populært tilbehør som både kan tone ned og løfte et antrekk. Et par stilige solbriller er en selvfølge vår og sommer, men også på solfylte dager i vinterhalvåret. Avhengig av hvilken solbrillemodell du velger å ta på deg, kan du enkelt velge mellom å være anonym eller skille deg ut og bli lagt merke til. Solbrillene finner du hos Glitter, uansett hva du foretrekker og leter etter.

Hvilken solbrillemodell bør jeg velge?

Glitters solbriller kommer i en mengde forskjellige modeller, og hvilken form og type innfatning som passer nettopp din ansiktsform, er personlig. Her finner du damesolbriller med metallinnfatning eller plastinnfatning i forskjellige fargekombinasjoner og i skilpaddemønster. Vi har smale, trendy solbriller og mer retropregede solbriller i større modeller som dekker en større del av ansiktet. Mange velger en mer klassisk modell med mørk innfatning som passer til flere forskjellige antrekk, men iblant vil du kanskje bli lagt merke til med et par større solbriller med farget innfatning eller fargede glass. Hos Glitter kan du bygge opp en stilsikker og variert garderobe av stilige solbriller som er både behagelige og beskyttende.

Beskytter Glitters solbriller?

Solbrillene hos Glitter er ikke bare et stilig tilbehør, men beskytter også øynene effektivt mot solens sterke UV-stråler. Vi har mørke, lyse og fargede glass, som alle er testet og har en høy grad av beskyttelse mot blending.

Hvordan bør jeg oppbevare solbrillene?

Våre rimelige solbriller bør helst oppbevares i et brilleetui eller separat pose for å unngå at de blir ripet av andre gjenstander, for eksempel nøkler. Bruk gjerne en klut til briller for å fjerne eventuelle flekker og annet.

Hvilke materialer er solbrillene laget av?

Alle våre solbriller er av plast eller metall. Metallinnfatningene har som regel et beskyttende lag av plast øverst på stengene for å gjøre det mer behagelig ved ørene.

Logg inn
Velg land
SWE NOR DEN FIN

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.