Smykkeskrin

Her finner du smykkeskrin fra Glitter i flere forskjellige størrelser og materialer. Beskytt smykkene dine og oppbevar dem i fine og rimelige smykkeskrin. Perfekt når du vil ha med deg smykkene på reise eller som et pent oppbevaringssted for smykkene hjemme.

Filtrer
Farge
beige beige hvit hvit rosa rosa svart svart
Pris
Viser 1- av produkter
Viser 1-12 av 12 produkter

Smykkeskrin

Oppbevaring av smykker på forskjellige måter

Velg mellom flere forskjellige farger og materialer blant våre smykkeskrin. Et smykkeskrin er en god måte å oppbevare smykkene på, men er også et smykke i seg selv. Vi har flere ulike varianter av smykkeskrin slik at du enkelt kan finne noe som passer din stil. Ønsker du et mer naturlig preg, er et sort eller beige smykkeskrin i kunstskinn det du bør velge. Hvis du ønsker et mer fargerikt smykkeskrin i stedet , har vi mindre reiseskrin i pudderrosa og grønt. For en mer luksuriøs variant bør du velge vårt eksklusive smykkeskrin i fløyel. Husk at et pent smykkeskrin også er en fin gave å gi bort i bursdagsgave eller til jul!

Smykkeskrin for øredobber, halskjeder og ringer

Alle våre smykkeskrin er fôret med myk fløyel på innsiden og har flere rom for ringer, armbånd, halskjeder, øredobber, med mer. Flere av skrinene har også et smart lite speil slik at du umiddelbart kan prøve deg frem til hvilke smykker du skal velge.

Reisesmykkeskrin for dem som vil være trendy på reisen

Vil du ha et stort smykkeskrin der du kan få plass til hele smykkesamlingen eller et lite smykkeskrin til reisen hvor du kan ha med deg dine utvalgte favoritter? Hos Glitter har vi smykkeskrin i flere størrelser som egner seg til å ha med på reisen. Enten du skal på helgetur til Paris eller solferie i Marbella, tar du selvsagt med deg vakre smykker for å piffe opp antrekkene dine. Med våre reisesmykkeskrin er smykkene beskyttet under hele turen og du kan enkelt se alle smykkene du har med deg for å velge ut dem som passer best for hver anledning.

Hvordan bør du oppbevare smykkene?

Smykker oppbevares best når de er adskilt slik at de ikke risikerer å floke seg sammen eller få riper. Derfor er et smykkeskrin med mange forskjellige rom en utmerket oppbevaringsløsning for smykker.

Kjøp smykkeskrin online på Glitter

Hos Glitter kan du raskt og enkelt kjøpe smykkeskrin på nett. Handler du for mer enn 300 SEK får du alltid gratis frakt og det er gratis å returnere varen i våre butikker. I tillegg til våre små og store smykkeskrin, har vi også et bredt utvalg av trendy smykker i ekte sølv samt andre smykker som du kan fylle skrinet med.
Logg inn
Velg land
SWE NOR DEN FIN

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.