Ringer

Nedenfor finner du Glitters store utvalg av ringer, med alt fra smale og enkle hverdagsringer til bredere og mer dekorative ringer. Pryd hendene med en fin ring i ekte sølv, eller miks våre forskjellige ringer for en mer trendy stil. Her kan du både utfordre deg selv med tøffe statement-ringer og holde deg på den sikre siden med tidløse sølvringer med glitrende steiner eller enkel, glatt design.

Filtrer
Pris
Storlek
Ring i 18k forgylt ekte sølv med firkløver
18 K gullbelagt
ekte sølv
299 kr
Tynn ring, forgylt med 18 K gull
18 K gullbelagt
ekte sølv
199 kr
Tynn ring i ekte sølv
Ekte sølv
159 kr
Kraftige ring i stål med 18 k gull
18 K gullbelagt
stål
199 kr
Kraftig ring i stål
Kraftig ring i stål
Stål
199 kr
Ringer i stål med 18 k gull, 2-pakning
18 K gullbelagt
stål
159 kr
Mønstrete ring, forgylt med 18K gull
18 K gullbelagt
ekte sølv
299 kr
Viser 1- av produkter
Viser 1-40 av 83 produkter
1  2  3 Neste »

RINGER

Hos Glitter finner du et stort utvalg av rimelige ringer til dame, i forskjellige materialer, former og farger. Smale, minimalistiske ringer som kan brukes hver dag, og dekorative ringer som er perfekte å pryde hendene med til festligere anledninger. Her kan du kjøpe den perfekte ringen å gi i presang, eller en fin ring til å komplettere antrekket på en date eller kveld på byen.

Hvilke materialer er ringene laget av?

Ringer fra Glitter kan fås i både sølv- og gullfarget metall, men du kan også kjøpe ringer i ekte sølv og 18 karat forgylt ekte sølv. Mange av ringene er dekorert med steiner av glass eller Cubic Zirconia. I Glitters utvalg av både trendy og klassiske ringer kan man finne noe til alle og til alle anledninger.

Hva er en Cubic Zirconia-stein?

En Cubic Zirconia-stein er svært lik en diamant av utseende, men er en laboratoriefremstilt syntetisk edelstein. Cubic Zirconia-steiner har god holdbarhet og flott glans, og brukes ofte i ringer av ekte sølv.

Finnes det flerpakninger med matchende ringer?

Hvis du liker tanken på en utsmykket hånd med mange ringer, kan du både matche selv og kombinere våre ringer, men det går også utmerket an å velge mellom våre forskjellige flerpakninger med ringer med spennende kombinasjoner av brede og smale ringer med enkle eller dekorative detaljer.

Hvordan vet jeg hva som er min ringstørrelse?

Tross ringens store popularitet i smykkefamilien er det mange som er usikre på ringstørrelsen, ettersom en ring kan være perfekt for én finger, men for stor på en annen. Våre ringer på Glitter kommer vanligvis i størrelsene 16–20, men hvis du er usikker på størrelsen, kan du enkelt få hjelp av vår størrelsesguide for ringer.


Logg inn
Velg land
SWE NOR DEN FIN