Shoppers

Viser 1- av produkter
Viser 1-12 av 12 produkter

Handlenett og shoppere

Hos Glitter finner du et bredt utvalg av vesker og shoppere, ideelle for alt fra en travel dag midt i byen, til en rolig ettermiddag på kafeen. Shoppingveskene våre for kvinner er designet for å tilby både stil og er praktiske, med god plass til alt du trenger å ha med deg. Et handlenett, også kalt shoppingveske eller shopper, skal ideelt sett være både romslig, stilig, praktisk og elegant på samme tid. Enten du foretrekker mønstrede handlenett som setter et lekent preg på antrekket ditt eller ensfargede shoppere som utstråler enkel eleganse, håper vi du finner noe hos oss.

Shoppingvesker for damer

Vår kolleksjon av handlenett og shoppere er utvalgt for å passe til en rekke behov og stiler. Et svart handlenett er en tidløs klassiker som enkelt matcher alle antrekk, mens våre mønstrede alternativer kan heve utseendet ditt og sette et personlig preg.

Shoppere for alle anledninger

Shoppingveskene våre er designet for å være både romslige og stilige, og kommer i en rekke størrelser, slik at du kan ta med deg alt du trenger uten å gå på akkord med stilen — enten du leter etter en stor veske for en dag med mange ærender, eller en mindre modell for til de viktigste eiendelene dine. Et handlenett kan brukes på jobb så vel som på handletur og ferie.

Finn din neste veske for damer hos Glitter

Handlenettene og shopperne våre er designet med både stil og funksjonalitet i tankene, og gir deg den perfekte blandingen av mote og enkelhet. Handle den neste favorittvesken din hos oss og opplev den perfekte kombinasjonen av kvalitet og stil!
Logg inn
Velg land
SWE NOR DEN FIN

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.