Lily and Rose ble skapt i 2012 av Therese Zetterberg, grunnleggeren av Zetterberg Couture. Varemerket Lily and Rose er basert på en kjærlighet til kronjuveler, tidløs vintage, håndverk og couture med mye inspirasjon fra eventyr og natur. Varemerket viser en dristig kombinasjon av lekenhet, lyse farger, brukervennlighet og glamour. Ta del i den glamourfylte verdenen til Lily and Rose som skaper fantastiske smykker for alle fremragende kvinner.

Lily & Rose er tilgjengelig i utvalgte Glitter butikker, finn din nærmeste butikk fra listen her

Filtrer
Produkttype
Farge
blå blå fuchsia fuchsia grønn grønn gull gull hvit hvit lilla lilla oransje oransje rosa rosa sølv sølv
Pris
Laurie ring - Peridot
399 kr
Glitter x Lily and Rose
Laurie ring - Crystal
399 kr
Glitter x Lily and Rose
Viser 1- av produkter
Viser 1-40 av 42 produkter
1  2  Neste »

LILY & ROSE

AW22 The Golden Age

I forbindelse med 10-årsjubileet til Lily og Rose, har de laget en jubileumskolleksjon som de kaller Gullalderen. Kolleksjonen er en hyllest til deres første kolleksjon, som ble laget med inspirasjon fra Zetterberg Coutures vintagekolleksjon i 2012.


The Anniversary Collection

For 10 år siden lanserte Lily and Rose sin første kolleksjon. En liten samling av glitrende bestselgere. Selv i dag er noen av deres tidlige skisser også deres mest populære smykker. Eksklusivt for Lily og Roses kommende bursdag, har de nok en gang gjenskapt noen av sine mest populære stiler fra 2012 i en ny forkledning.

Logg inn
Velg land
SWE NOR DEN FIN

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.