Clutch bags

Viser 1- av produkter
Viser 1-8 av 8 produkter

Clutchvesker og konvoluttvesker

Det kan være vanskelig å finne den perfekte vesken til en spesiell kveld eller en storslått begivenhet. Hos Glitter har vi et stort utvalg av konvoluttvesker, også kalt clutchvesker, som kombinerer stil med funksjonalitet.

Den perfekte clutchvesken for alle anledninger

Vårt nøye utvalgte utvalg er designet for å tilby noe for enhver smak og anledning. Enten du leter etter en klassisk svart konvoluttveske for et tidløst utseende, en elegant clutchveske med lenke til sommerfesten, eller noe unikt til et bryllup eller skoleball, finner du det hos oss.

Konvoluttveske til bryllup og fest

Et bryllup er en anledning hvor alle detaljer er viktige, og en konvoluttveske til et bryllup er intet unntak. Konvoluttveskene våre er perfekte til oppbevaring av det viktigste, samtidig som det gir festantrekket et snev av eleganse. Med en rekke farger og stiler å velge mellom, kan du enkelt finne en veske som matcher kjolen og fullfører looken din.

Clutchveske for dame — et tidløst tilbehør

Alle clutchveskene i vårt utvalg er valgt ut for å gi det beste innen både mote og funksjon. En clutchveske er ideell for å ta med seg de viktigste tingene, som mobiltelefon, lommebok og alt annet du vil ha for hånden.

Handle konvoluttvesker og clutchvesker hos Glitter

Vi forstår viktigheten av å ha en pålitelig og stilig veske som ikke bare komplementerer antrekket ditt, men som også holder verdisakene dine trygge. Veskene våre er designet for å følge de siste trendene, samtidig som de tilbyr tidløs eleganse. Kjøp din neste clutchveske eller konvoluttveske hos oss.
Logg inn
Velg land
SWE NOR DEN FIN

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.