Clips

Nedenfor finner du våre øreklips som er perfekte for deg som ikke har hull i ørene, eller hvis du vil bære en ekstra øredobb uten å måtte ta flere hull i øret. Vi har et stort utvalg av øreklips som passer både til hverdags og til festlige anledninger. Her finner du også klipsfester som du kan bruke for å gjøre om vanlige øredobber til klips.

Viser 1- av produkter
Viser 1-35 av 35 produkter

ØREKLIPS

For oss er det viktig at alle kundene kan bære smykkene våre! Så vi har øredobber for deg, selv om du ikke har hull i ørene eller foretrekker å ikke bruke tradisjonelle øredobber. Vi har et bredt utvalg av øreklips, for at du som kunde skal kunne finne dine favoritter hos oss! Vi har klips som passer til både hverdag og fest! Og skulle du finne noen vanlige øredobber du liker, kan de alltids gjøres om til øreklips med våre smidige klipskroker!

Logg inn
Velg land
SWE NOR DEN FIN

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.