Vilkår @glitterofficial


Vilkår for bruk av bilder

Vi elsker å se deg bære våre produkter! Vi vil dele stilen din i kanalene våre, og det kan derfor hende at vi ber om lov til å bruke disse bildene til markedsføringsformål og til å publisere dem på vår hjemmeside, i sosiale kanaler som Instagram, Facebook, nyhetsbrev, via kommunikasjon i butikker og kataloger og i andre kommunikasjonskanaler.


Ved å svare på forespørselen med emneknaggen #yesglitter godkjenner du følgende:

Du gir Glitter International AB (org.nr. 556759-9914), en ikke-eksklusiv, royaltyfri, verdensomspennende lisens til å bruke alle bilder som du publiserer og tagger med @glitterofficial, og som du har svart #yesglitter for, heretter «bilder», i sin markedsføring og/eller sin reklame, inklusiv i galleriet på nettstedet, nyhetsbrev, kataloger, e-post og annen kundekommunikasjon, i butikkmateriell og til andre markedsføringsformål.


Du bekrefter og forsikrer herved at:

(1) du eier alle rettigheter til bildene dine,
(2) du har fått tillatelse fra alle eventuelle personer som vises på bildene, til å overdra disse rettighetene, og
(3) Glitters bruk av bildene dine ikke kommer til å krenke tredjeparts rettigheter eller stride mot noen lov.

Du fritar herved Glitter fra alle forpliktelser til å betale deg for bruk av bildene og for de immaterielle rettighetene til dem i forbindelse med bruksformene som er beskrevet ovenfor, og du fritar og aksepterer med dette å holde Glitter og alle personer som opptrer på Glitters vegne, skadesløse for alle eventuelle fordringer, krav og forpliktelser, uavhengig av art, knyttet til bruken av bildene i henhold til beskrivelsen ovenfor.

Hvis du som eier av innholdet vil tilbakekalle ditt samtykke til dette, kan du sende oss en e-post på petronella.edwardzon@glitter.se eller bruke rapporteringsfunksjonen på innlegget ditt på vår hjemmeside (i-knappen nederst til venstre på skjermen).

Ved å svare på forespørselen @glitterofficial og #glitterofficial bekrefter du at du har lest og forstått vilkårene ovenfor. Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål angående dette. Send en e-post til: petronella.edwardzon@glitter.se.


Takk for at du deler!

Logg inn
Velg land
SWE NOR DEN FIN