Navlepiercing

Svart hestesko-piercing
139 kr
Online Exclusive
Hestesko-piercing
139 kr
Online Exclusive
Gullfarget hestesko-piercing
139 kr
Online Exclusive
Svart, spiralformet navlepiercing
139 kr
Online Exclusive
Spiralformet navlepiercing
139 kr
Online Exclusive
Svart navlepiercing med kuler, 12 mm
159 kr
Online Exclusive
Svart navlepiercing med kuler, 10 mm
159 kr
Online Exclusive
Navlepiercing med to rosa steiner
199 kr
Online Exclusive
Navlepiercing med to svarte steiner
199 kr
Online Exclusive
Navlepiercing med to blå steiner
199 kr
Online Exclusive
Navlepiercing med to grønne steiner
199 kr
Online Exclusive
Viser 1- av produkter
Viser 1-40 av 63 produkter

NAVLEPIERCING

Navlepiercingar til damer

Uansett om du vil ha enkle stenger eller mer dekorative med anheng, har vi noe som passer din stil. Med fine navlesmykker kan du føle deg ekstra pen og stilsikker. Vi har alt fra navlepiercinger i minimalistisk design, som glatte ringer eller stenger, til mer dekorative varianter med anheng eller skimrende steiner. Hjerter, sommerfugler og blomster er bare noen eksempler på alle de forskjellige og fine navlepiercingene du finner hos oss.

Navlesmykker til alle stiler

Bli kjent med vårt store utvalg av navlepiercinger, og finn en som passer din personlige stil. Liker du klassiske og enkle piercinger, er en klassisk stang eller ring noe for deg. Hvis du vil ha noe mer iøynefallende, hvorfor ikke velge en piercing med Cubic Zirconia steiner, et vakkert anheng eller en med fargede steiner. Uansett hvilken type piercing du velger, husk at det viktigste er at du liker den.

Et piercingsmykke i navlen vil være en vakker detalj til looken din. Uansett om du er på vei til stranden, en middag med venner eller en glamorøs kveld på byen, en stilig navlepiercing vil gi looken din akkurat det lille ekstra.

Glitters navlepiercinger – materiale og størrelse

Glitters navlepiercinger er laget av kirurgisk stål og messing. På utvalgte navlepiercinger har vi også to forskjellige lengder på stangen, 10 mm og 12 mm.

På våre navlepiercinger med anheng er vanligvis stangen og kulen i kirurgisk stål og anhenget i messing. Så hvis du er sensitiv bør du heller velge en av våre navlepiercinger uten anheng med kule i stedet for. Hvis du er usikker, finner du en beskrivelse av anhenget og informasjon om det er laget av messing i produktbeskrivelsen.

Kirurgisk stål er en betegnelse for rustfritt stål, og brukes i øredobber og piercinger. Kirurgisk stål avgir ikke nikkel.

Kjøp navlepiercinger på nettet hos Glitter

Hos Glitter kan du kjøpe navlepiercinger på nettet. Vi leverer alltid det du har bestilt raskt, og handler du for over 300 kr får du gratis frakt. Hvis du ønsker å returnere eller bytte piercingsmykker, kan du gjøre det gratis i en av våre butikker. Hvis du har lyst til å matche piercingen med andre smykker, har vi et stort utvalg av smykker.
Logg inn
Velg land
SWE NOR DEN FIN

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.