Bokstaver

Her finner du alle våre stilige bokstavcharms og bokstavsmykker. Lag dine egne smykker med bokstaver og skriv navnet ditt eller navnet på noen som betyr mye for deg. Alle bokstavsmykkene er laget av ekte sølv.

Anheng i ekte sølv med bokstaver av strass
25% ved kjøp av minst 2
Ekte sølv
99.90 kr
Bokstavanheng forgylt med 18 K gull
Bokstavanheng forgylt med 18 K gull
50%
Översättning
18 K gullbelagt
ekte sølv
199 kr 99.50 kr
Online Exclusive
Gullbelagt anheng med bokstaver av strass
Gullbelagt anheng med bokstaver av strass
25% ved kjøp av minst 2
18 K gullbelagt
ekte sølv
139 kr
Studs i ekte sølv med bokstaver av strass
Studs i ekte sølv med bokstaver av strass
25% ved kjøp av minst 2
Ekte sølv
139 kr
Viser 1- av produkter
Viser 1-4 av 4 produkter

BOKSTAVSMYKKER

Bokstavcharms til personlige smykker

Et vakkert charmskjede eller armbånd er alltid hyggelig å ha på seg og passer til ethvert antrekk. Ønsker du et mer nedtonet og enkelt utseende, kan du bruke et halskjede og bare bruke initialene dine. Hvis du vil at smykket skal skille seg ut og være i fokus, kan du i stedet bruke et navnekjede med hele navnet på. Med våre bokstavcharms har du alle muligheter til å lage et smykke som blir akkurat slik du vil ha det. Hvorfor ikke matche bokstavsmykket ditt med et av våre andre smykker i sterlingsølv? Å kombinere flere halskjeder og armbånd er trendy og får smykkene dine til å skille seg ut. Her kan du se hele tilbudet vårt.

Smykker med bokstaver gir det lille ekstra

Bokstavcharms er vakre i halskjeder og armbånd, men vi har også fine bokstavsmykker til ørene. Våre studs er laget av sterlingsølv og er dekorative, personlige øredobber som passer alle. Velg den første bokstaven i navnet ditt eller kanskje barnets eller kjæledyrets navn for å føle at du alltid har på deg noe som minner deg om dem du er aller mest glad i. Disse smykkene med én bokstav er en vakker detalj som er like stilig å ha på til hverdags som til fest.

Gi et bokstavsmykke i gave

Et smykke med bokstaver er den perfekte gaven å gi i julegave, i bursdagsgave eller når du bare vil vise at du er takknemlig. Du kan for eksempel gi et halskjede med dine og kjærestens initialer, eller hvorfor ikke til deg og din beste venn. Et smykke med bokstavcharms er en personlig gave som definitivt vil bli satt pris på og som mottakeren vil bruke.

Kjøp smykker med bokstaver på Glitter

Kjøp vakre bokstavsmykker og bokstavcharms hos Glitter. Vi leverer alltid raskt og innen 1–3 dager og handler du for over 300 SEK får du gratis frakt. Ønsker du å returnere smykkene, kan du gjøre det gratis i en av våre butikker.

I tillegg til bokstaver til smykker har vi massevis av pent tilbehør for å fullføre stilen din.

 

Logg inn
Velg land
SWE NOR DEN FIN

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.