Anheng

Her finner du vårt utvalg av pene charms til smykker. Vi har mange charms i en forskjellig design slik at du enkelt kan finne dem som passer din stil.

Viser 1- av produkter
Viser 1-21 av 21 produkter

CHARMS

Pene charms til smykker

Et armbånd med charms eller hvorfor ikke en pen liten charm i et halskjede? Du velger selv hvilket smykke du synes charmen vår tar seg best ut sammen med. Du kan ha en enkelt charm som skiller seg ut eller flere sammen som skaper et fint oppsiktvekkende smykke.. Med våre bokstavsmykker kan du skrive ditt eget navn eller navnet på en du liker. En charm formet som en sommerfugl er perfekt å bruke om sommeren når du skal matche sommerkjolen Og en hjerteformet charm er et klassisk motiv som er like fint å ha på til hverdags som til fest.

Smykker som er skreddersydd til stilen din

En stor fordel med charms er at du kan få et helt nytt smykke bare ved å endre eller legge til flere charms i samme kjede. På denne måten kan du enkelt tilpasse charmen til den stilen du har valgt deg for dagen. Mulighetene er mange og du kan mikse og matche charmene akkurat slik du vil.

Charms i ekte sølv

Alle våre charms for armbånd og halskjeder er laget av ekte sterlingsølv. Selv gullsmykkene er laget av ekte sølv og forgylt med 18K gull. Charmene våre med strass er dekket med stener av Cubic Zirconia som skimrer og gir en ekstra luksuriøs følelse.

Hva er en charm?

En charm er et lite anheng som du kan feste i et kjede slik at du får et personlig og pent smykke. De kommer i en rekke varianter og finnes både med en liten karabinkrok som du fester på kjedet eller en liten ring som du trer kjedet igjennom.

Kjøp charms på Glitter

Her hos Glitter kan du kjøpe charms til halskjeder og armbånd direkte på nett. Handler du for over 300 SEK får du gratis frakt og du får alltid gratis retur i butikk. Finn dine favoritter og bestill i dag!

Glem ikke å sjekke ut vårt utvalg av andre produkter som ekte sølvsmykker, tilbehør og pent tilbehør til håret.
Logg inn
Velg land
SWE NOR DEN FIN