Informasjon om Covid-19

Handle trygt på Glitter

Vi på Glitter beskytter våre kunder og medarbeideres helse og følger nøye myndighetenes informasjon og anbefalinger for å redusere spredningen av Covid-19-smitte. Vi arbeider kontinuerlig med å utvikle rutiner og tiltak for at du som kunde skal føle deg trygg hos oss.

I våre butikker

Du er hjertelig velkommen til å handle i våre butikker hvis du er helt frisk og uten symptomer. Det er imidlertid viktig at vi holder avstand inne i butikken, og vi har derfor innført maksimumstall for besøkende i våre butikker.

Vi har iverksatt flere forskjellige smitteverntiltak av omtanke for både medarbeidere og kunder; personalet vårt er ekstra nøye med rengjøring og håndhygiene, og de holder seg selvsagt hjemme ved de minste symptomer på forkjølelse.

  • Vi har innført maksimumstall for besøkende i våre butikker, og av hensyn til alles sikkerhet slipper vi ikke enn flere besøkende enn at det er mulig å håndheve dette. Det maksimale antallet er angitt på informasjonsskilt ved inngangen og er tilpasset butikkens forutsetninger og areal.

  • Vårt butikkpersonale vil gjerne gi deg personlig service og sammen hjelper vi hverandre å holde avstand, vi anbefaler minst 1 meter for en trygg og sikker shoppingopplevelse.

  • Håndsprit er utplassert og tilgjengelig, og vi har økt vaske- og hygienerutinene i butikkene.

  • Flere av våre butikker har pleksiglass ved kassen og avstandsmarkeringer, og vi har om mulig også inn- og utsluser.

  • Vi oppfordrer våre kunder til helst å betale med kort.

Kjøp på nett

Du er naturligvis velkommen til å handle trygt hos oss i nettbutikken på Glitter.no

Vi takker for din forståelse og hjelp.

Ta vare på deg selv.
Logg inn
Velg land
SWE NOR DEN FIN